Friday, February 3, 2012

Romanian lovin' (1)

So, I've decided to make a category, in which I'm gonna talk about what's happening in Romania, like giveaways, rambles, book launches and all that. Sorry, but I'll keep it in Romanian.


1.  Trei poveşti de iubire de Melissa de la Cruz, un volum satelit al seriei Sânge Albastru. New York Times Bestseller.

Pentru fanii Melissei de la Cruz şi ai seriei Sânge Albastru (din care Editura Leda a publicat deja primele trei volume: Sânge Albastru, Bal mascat şi Revelaţii), iată trei povestiri tulburătoare, în care personaje îndrăgite, vampiri sau nu, trăiesc momente romantice, îşi împărtăşesc iubirea sau află ce înseamnă suferinţa din dragoste.


Oare va putea o tânără vrăjitoare să vindece inima frântă a lui Oliver?Cum a ajuns Allegra să se îndrăgostească de o fiinţă umană?Oare Schuyler şi Jack, după atâtea momente de cumpănă, vor fi în cele din urmă uniţi?
Chiar dacă cei cu Sânge Albastru au puteri care merg dincolo de înţelegerea umană, atunci când vine vorba de dragoste, nimeni, nici chiar aceşti vampiri nemuritori, nu deţin un control deplin.
Romantism, senzualitate, iubiri interzise, pasiuni care înving timpul ,toate acestea se împletesc într-un volum deosebit care va apărea în cel mai potrivit moment al anului:Ziua Îndrăgostiţilor.
Pregătiţi-vă să fiţi iremediabil cuceriţi.


Nu rata ediţia de chioşc specială :cadou de Ziua Îndrăgostiţilor. Din 14 februarie 2012 numai împreună cu revista BRAVO.

Preţ excepţional: 10.99 lei.



2. BLESTEMUL FOCULUI, vol. 1 din seria ELITA ÎNTUNECATĂ de Chloe Neill în curând la Editura LEDA

Blestemul focului, volumul 1 din seria Elita Întunecată al îndragitei autoare Chloe Neill, e o carte a personajelor puternice, a suspansului şi a replicilor savuroase.
Lily se trezeşte brusc într-o şcoală particulară elitistă din Chicago, înconjurată de fete răsfăţate, pline de bani şi de ifose.
Scout, ciudata fată cu cercel în nas care primeşte semnale misterioase pe telefon şi dispare în fiecare noapte, e cea care o menţine pe linia de plutire şi care îi dezvăluie o lume nocturnă foarte activă în subsolurile şcolii.
Grupul de adolescenţi cu puteri magice din care face parte Scout îl are printre ei şi pe chipeşul Jason, şi astfel tensiunea cărţii se echilibrează cu un strop de romance. De remarcat tachinările dintre personaje!
Cu atâta acţiune şi suspans continuu, viaţa lui Lily la Sfânta Sofia nu mai e deloc plictisitoare, cu atât mai mult cu cât faptul că şi ea are anumite puteri magice de care nu avusese habar nu e singurul lucru pe care îl descoperă…

„Dacă îţi doreşti o poveste cu intrigi, mister, magie şi un strop de romance, ai în faţă cartea potrivită.” – Bookstack

„Chloe Neill a creat nişte personaje extraordinare, iar eroina, Lily, are o voce minunată, antrenantă. Fanii cărţilor de urban fantasy şi paranormal sigur nu au cum să rateze acest roman şi se vor cufunda în magica lume subterană a oraşului Chicago.” – Fresh Fiction

Cartea are 352 de pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă şi costă 36,90 lei, preţ de listă. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% şi transport gratuit.

3. CEL PE CARE ŢI-L DOREŞTI… E MAI APROAPE DECÂT CREZI de Jill Mansell
din 25 februarie 2012 cu revista JOY, numărul de martie 2012


Totul a început cu o maşină roşie de tuns iarba…
Când Nancy îşi vede pe peluză cadoul de Crăciun de la soţul ei, îşi dă seama că bijuteria pe care o aşteptase se află de fapt pe mâna altcuiva. Deci cine a primit diamantul ei?
Carmen, prietena cea mai bună a lui Nancy, a renunţat la iubire atunci când şi-a pierdut soţul adorat, rock starul milionar Spike Todd. Carmen are nevoie acum de un bărbat care s-o trezească la viaţă, dar alegerea lui nu e atât de uşoară.
Mia tocmai a sosit la Londra pentru a sta cu tatăl ei, atrăgătorul Connor O’Shea. Din clipa în care o cunoaşte pe scorpia ce ar putea deveni viitoarea ei mamă vitregă, se hotărăşte să joace rolul lui Cupidon – iar săgeţile ei, trimise total haotic, vor crea confuzie, dar în acelaşi timp vor arăta drumul adevăratei iubiri…
Imprevizibilă, plină de întorsături neaşteptate, de romantism, pe alocuri sexy şi teribil de amuzantă, cartea spune mai multe poveşti odată, purtându-ne cu isteţime prin acest labirint umoristico-amoros populat cu o galerie fascinantă de personaje fermecătoare… şi, mai ales, făcându-ne să descoperim în fiecare erou/eroină câte ceva din noi!

Cartea are 496 de pagini, formatul 10,5×17,5 cm, este broşata, preţ revista + carte: urmează să vi-l comunic, atunci când îl voi primi, dar cred că va fi în jurul a 11,99 lei pe volum.

JILL MANSELL, una dintre cele mai cunoscute autoare britanice contemporane, este iubită de femei din întreaga lume pentru romanele ei amuzante, care vorbesc despre dragoste, sex şi relaţii dintre oameni.
În prezent, trăieşte in Bristol cu partenerul ei şi copiii lor.
A publicat 19 titluri, unele dintre ele ajungnd pe listele de bestselleruri ale marilor cotidiene, fiind vândute in peste 3 milioane de exemplare.

SURSA






La categoria concursuri, tocmai m-am inscris pe blogul Biancai la un concurs Libris. Pe langa asta, astept cu nerabdare sa fac rost de bani sa merg la cumparaturi :D.

De asemenea pe blogul Walking on Letters, m-am inscris la un concurs Leda cu speranta sa castig Incredibil de Sara Shepard.

1 comment:

  1. Hei. Si bun venit in lumea blogurilor dedicate cartilor.Mult succes in continuare. ^_^

    ReplyDelete